Over ons

Huren-Utrecht is een verzameling van verhuur webwinkels. Wij verhuren diverse materialen en voor iedere specifieke product- of doelgroep is een unieke webwinkel beschikbaar. Huren-Utrecht is de verhuurspecialist van Midden-Nederland.

Over huren utrecht

Huren-Utrecht bestaat sinds 2015 en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere verhuurders van Midden-Nederland. Wij verhuren aan de consument maar ook zakelijke klanten zijn welkom. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Waar kun je ons vinden

Wij zijn de verhuurspecialist van Midden-Nederland en je vindt ons in en rondom Utrecht.

Ons werk

Wij specialiseren ons in de verhuur van materialen voor specifieke vakgebieden. Ieder vakgebied een aparte webwinkel. Op die manier kunnen we de juiste aandacht geven aan de producten en de informatie ook gericht overbrengen op de doelgroep.

Specialisten in verhuur

Op bierbankje.nl/huren-utrecht vind je uiteraard biersets die wij verhuren. Dit zijn de gangbare sets met 1 tafel van 50 cm en 2 bankjes maar wij denken verder en je kunt bij ons bijvoorbeeld ook bredere tafels huren van 70 cm.

Door ons specialisme voor verhuurartikelen kijken wij graag verder. Geef je een feestje thuis en blijven er ook gasten logeren?
Kijk dan eens op onze andere webwinkel: Veldbeddenverhuur.com

Kortom bij Huren-Utrecht kun je terecht voor allerlei verhuurmaterialen.

 

Andere webshops

Hier vind je een impressie van de mogelijkheden die Huren-Utrecht verder nog te bieden heeft.

Vragen?

Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag

10:00 - 17:00

Buiten deze tijden?

Laat een bericht achter via ons contactformulier

Telefoonnummer

06 - 48 58 3458

Adres Hoofdkantoor

Sterrebaan 17
3542 DJ Utrecht
(gevestigd in showroom Bureaustoel24)